Blogg

2 Responses to Blogg

 1. Hannibal says:

  Jag har läst en del Pratchett genom åren (och jag älskar honom oreserverat!), och jag fick nyligen för mig att nu när det inte kommer fler böcker så kunde det vara på sin plats med en fullständig kronologisk genomläsning. Dessutom har de engelska böckerna kommit i en snygg inbunden utgåva som så småningom kommer att skänka ett magiskt skimmer åt min bokhylla.

  Än så länge har jag läst till och med Equal Rites, och jag måste erkänna att jag inte riktigt förväntade mig den här tröga startaträckan. Missförstå mig inte – Terry klämmer ur sig guld till och med på toaletten – men för mig är han en djupsinnig bildad skrattfest som roar, fascinerar och skänker aha-upplevelser. Och trots det var The Colour of Magic och The light Fantastic inte de bladvändare jag mindes att de var (jag har nämligen läst dem förrut, nån gång för länge sedan).

  Rörigt, tror jag att intrycket blev.

  Nu lär det gå fortare för dig att lyssna av serien än för mig att läsa den (läser löjligt långsamt tyvärr) men det skall ändå bli spännande att jämföra intryck.

  Mort, här kommer jag! (Igen.)

  • Larsson says:

   Håller med om att startsträckan är lång och tråg, enligt mig hittade han inte formen förrän Wyrd Sisters och Guards Guards.

   Håller också på med Mort just nu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *