Recension från Carola Strömstedt

 

En ny recension av Havet Under Oss har ramlat in, denna gång från Carola Strömstedts blogg.

I vanliga fall brukar jag dra en liten lustighet i samband med recensioner på boken (som om dnd-monster, till exempel), men denna gång tror jag att jag istället skall göra som man brukar göra på mitt förlag och istället citera en del av recensionen man tyckte om:

Den värld Jonas har skapat är en härlig brytning från det traditionellt kända. Ett mörkt skymningsland där havet lyser likt mareld, delfiner fungerar som brevduvor (fast i vatten) och ett guvarnemang styrt av den fruktade och mytomspunne Guvernörskapten Hand som ständigt är skeppet Himlen i hasorna. Fylld av spänning, ond bråd död, intressanta karaktärer och väsen är det med belåtenhet jag slår igen boken efter att ha högläst den för min 9-åriga dotter.

stromstedt

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.