Andra litterära överraskningar

Har nyligen varit utomlands, långt ifrån min trogna arbetsdator, och har på krokiga digitala vägar fått två glada besked.

Innan jag åkte iväg så skickade jag in en novell till antologin ’Svenska Spöken’ av Andra Världar. De har precis gjort första gallringen och min novell är bland de som fortfarande är kvar. Det är ännu inte satt i sten att den kommer vara med i den färdiga boken, men jag hoppas självklart på det bästa.

Den andra överraskningen är att jag fått brev av Artur Lundkvist & Maria Wines Stiftelse. Jag hade tidigare sökt, och nu fått, stipendium i form av vistelse på Artur Lundkvistgården för skrivande. Jag kommer vara där de sista veckorna i augusti och lägga tid på mitt nya bokprojekt.

arturlundkvistgarden

Artur Lundkvistgården

Tänkte även meddela att arbetet med ’Waiting for the Machines to Fall Asleep’ tuffar vidare. De olika novellerna håller på att korrekturläsas och antologin förväntas släppas runt juni. Utöver mig själv kommer även Patrik Centerwall att medverka i samlingen, gentleman i hatt och tidigare känd vän av Trevliga Scenarion.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.