Skriver för Eloso Förlag

Jag har den senaste tiden suttit på min kammare och i smyg skrivit scenarion åt Eloso Förlag. Jag har varit inblandad i lite olika projekt, men utan att avslöja för mycket kan jag berätta att jag bland annat bidragit med ett äventyr till det kommande Chock – Åter från Graven.

Chock är ett klassiskt skräckrollspel som släpptes i Sverige på 80-talet och var en översättning av Chill. Chock – Åter från Graven är en modern nytolkning som finansierades via Kickstarter och kommer släppas under den delen av 2019 då det fortfarande är mörkt och hemskt ute.

Äventyret jag bidrar med blandar svensk och sydamerikans mytologi, två områden jag är extra inläst på. (Andra områden jag påstår vara påläst på är slavisk mytologi, bibliotekskatalogisering, te och att lägga sig tidigt. Så man kan säga att jag har sex strängar på min lyra.)

Återkommer med mer info inom en snar framtid. 🙂

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.