Alster i Fenix

Hej allihopa! Som ni minns så var det med en kort liten intervju som jag skrivit i förra numret av Fenix. Nu har senaste numret kommit ut och denna gång är det inte mindre är en fullfjädrat rollspelsäventyr författat av mig med.

Äventyret heter ’En mörk kväll alkemister, maffia och bröllop’ och är som alla mina rollspelsalster skrivna för att med stor enkelhet kunna plockas upp av vilken spelledare som helst utan allt för stor förberedelse.

Jag kommer fortfarande skriva ett äventyr till Gothcon nästa år, så mina utspel i Fenix är inte ett substitut för detta. Räcker tiden till, och vi har lite tur, kanske det blir mer inhopp i Fenix i framtiden (och kanske rent av lite arrangörsbesök på andra konvent).

De äventyr jag har skrivit hittills har alltid varit karaktärsdrivna. Inför Gothcon har jag valt att utmana mig själv, så det äventyret kommer bli mera actionbetonat. ’En mörk kväll med alkemister, maffia och bröllop’ är nog ett mellanting mellan dessa två skrivstilar, och en av orsakerna varför jag är extra nöjd med det. Jag hoppas du kommer ta dig tid för att prova det. 🙂

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka