Tjänster

Föreläsningar

Rollspelens historia

Föreläsningen börjar med rollspelens uppkomst i Dungeons & Dragons, fortsätter med hur hobbyn utvecklades som kulturfenomen och tar även en avstickare för att belysa den unika svenska rollspelshistorien. För de redan frälsta ger det en ny förståelse för spelets rötter, och för de som aldrig provat rollspel tidan är det en perfekt introduktion till världens bästa hobby.

Pris: 11 250 (ink. moms)

Levla upp ditt spelledande

Under ett rollspelspass är det inte bara spelledarens ansvar att alla har roligt – spelarnas ansvar är minst lika stort. Däremot har spelledaren mer verktyg för att bidra till den gemensamma spelglädjen, och denna föreläsning är till för att hjälpa med detta. Bli bättre på att hantera tärningsrullanden, roliga röster och narrativa strukturer.

Pris: 11 250 (ink. moms)

Den lurande lovecraftianska litteraturen

Enligt mig är H.P. Lovecraft en av vår tids mest inflytelserika författare, och i denna föreläsning förklarar jag varför. Jag börjar med en genomgång av Lovecrafts liv (med sinnessjuka släktingar, katastrofal ekonomi och en dålig svensk kompis) och fortsätter sedan med att förklara vad ”lovecraftiansk” faktiskt betyder. Sist knyter jag ihop säcken med boktips, samt förslag på hur man bör ta sig an äldre litteratur.

Pris: 11 250 (ink. moms)


Privat spelledning

Prova på-pass

Sugen på att köra rollspel, men osäker på om professionell spelledare är din grej? Då kan du testa ett prissänkt prova på-pass. Det är till för upp till fem spelare, tar tre till fem timmar i anspråk, och man väljer ett färdigt äventyr från ett urval av olika system.

Pris: 3125 (ink.moms)

Skräddarsytt pass

Rollspel är världens bästa hobby, men alla har inte tid för att spelleda själva. Med skräddarsydda pass börjar vi med att ta reda på vad du vill uppnå med upplevelsen. Det kan handla om vilket spelsystem man är intresserad av, hur ofta man vill spela och ifall det skall ske online eller IRL.

Skräddarsydda pass går även att anpassa som inslag på svensexor, after work till företag och födelsedagspresenter till kompisen.

Pris: 5000 (ink.moms)

Bibliotekspass

Rollspel är läsfrämjande och låter en öva både på sociala samspel och problemlösning – en perfekt biblioteksaktivitet.

Dessa kortare pass är anpassade för bibliotek och kulturhus och har som mål att introducera låntagare till rollspel, samt uppmuntra till eget fortsatt utövande.

Pris: 5000 (ink.moms)

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka