Årets första duell

2002 utkämpade jag en armbrytningsduell mot Jan Guillou och upplevde en förkrossande förlust. Jag blev aldrig riktigt mig själv efter det och det är inte förrän i år jag bestämt mig för att samla ihop spillrorna av mitt liv.

Första steget var att besegra några av de så kallade andra fantastikförfattare, som ploppat upp som svampar ur jorden, och visa vem det är som bestämmer. De författare, som jag i början av året valde ut som värdiga att möta min vrede, var Patrik Centerwall, Marcus Olausson och Oskar Källner.

I lördags, på Geek Pride-paraden i Göteborg, stod jag äntligen öga mot The Tolkien Terror: Den fruktade Patrik Centerwall.

 

Centerwall 1

 

Armbrytningsduellen var hård och oförlåtande, men till slut var segern min.

 

Centerwall vs Jonas

 

Trots att jag inte ännu känner mig som en hel människa så vaknade något i mig efter att ha känt de första dropparna av segerns sötma. Nu tornar sig större utmaningar upp framför mig. Bara ödet vet under vilka fantastiska omständigheter jag kommer få möta möta Marcus Olausson, the Lightning Knight, och Oskar Källner, The Raven Master.

Jag har hört obehagliga rykten om att Centerwall har lovat att hämnas och kommer kräva en duell där han får välja vapen, men den dagen den sorgen…

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka