En viktig nyhet

Som jag nämnde i början av året så kommer jag under en och en halv månad behöva sänka hastigheten på hur snabbt jag producerar serier till Trevliga Scenarion. Anledningen till detta är att jag kommit till slutskedet av min utbildning, och istället för att göra både ett halvdant examinationsarbete och en halvdan webcomic har jag valt att prioritera skolan och slutföra min utbildning ordentligt.

Den nya rytmen kommer att börja söndag den 8:e april. Trevliga Scenarion kommer då uppdatera varannan vecka fram tills 3:e juni för att sedan fortsätta som vanligt.

Det har varit oerhört kul att göra Trevliga Scenarion så här långt, och alla som velat läsa serien tillsammans med mig har varit till stor glädje för mig. Om någon redan saknar att läsa Trevliga Scenarion varje vecka, lämna gärna en kommentar eller skicka ett tröstande mail. Jag saknar redan att göra serien varje vecka.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.