Firman kommer tillbaka

Efter ett längre uppehåll är det äntligen dags för Tomas Bodlings gästserie Firma Hendricksson & Odenberg att fortsätta. Om hemsidan tillåter så kommer nästa stripp publiceras nästkommande onsdag för att sen efterföljas kommande onsdag, vilket kommer att bli den sista strippen. Tills dess är alla välkomna att återbekanta er med de första stripparna av gästserien.

(Fortfarande måste jag varna för att det finns några småbekymmer kvar i arkiven. Sakta men säkert fixar jag till dem, men jag har inte alls hunnit ta mig ann Firma Hendricksson & Odenberg på det sätt som den förtjänar.)

Det har varit oerhört kul för mig att få möjlighet att presentera herr Bodlings alster. Min egen webcomic hade en knagglig början och är fortfarande rätt så oslipad jämfört med andra webcomics. Då har det varit en tröst, när man suttit och läst bättre webskapelser än sin egen, att åtminstone kunna tänka “nåja, jag har bättre gästtecknare än dem i alla fall”.

Stort tack Tomas. Känn dig varmt välkommen åter.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Firman kommer tillbaka

  1. Tomas Bodling says:

    Tack/
    Tomas

Comments are closed.