Från webcomic till blogg

Så, då har sidan sedan några dagar tillbaka gått från att vara en webcomic till att vara en blogg. Webbserierna går fortfarande att hitta under fliken webcomic’ längst upp till vänster. Det är även där det utlovade extramaterialet kommer att hamna.

Sedan jag avslutade serien har jag tagit lite ledigt, men känner mig nu redo att ta tag i extramaterialet. Det kommer inte komma varje vecka, utan istället lite mer sporadiskt, och vara enklare ting och idéer som jag aldrig riktigt fick plats för i den vanliga produktionen.

gästserierUnder Trevliga Scenarios historia hade jag äran att ha två gästserier, skapade av Tomas Bodling och Fanny Niklasson Wihlborg (som sedan gick och tecknade framsidan till Havet Under Oss). Gästserierna hade en egen flik, men den har jag tagit bort. Jag kommer istället lägga gästserierna efter den vanliga webcomicen, så att det blir dem som inleder extramaterialet. Jag har dock inte hunnit göra det än, men lovar att notera er när jag blir klar.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka