Ingen gästserie denna vecka

Hej. Denna vecka blir det tyvärr ingen gästserie som fyller upp glappet för de veckor jag inte uppdaterar. Men det var alltid dealen att Fanny Niklasson Wihlborg bara skulle fylla upp med Trevande Scenarier de veckor som hennes egen webcomic vid de tillfällen schemat för hennes egen Memento Vivere tillät henne. Vi är dock båda hoppfulla och glada inför nästa glapp om två veckor.

Jag hade planer att ganska kort efter Gothcon ladda upp Fem Bortslängda Själar, men av samma världsliga omständigheter som tvingat mig att sänka uppdateringstakten så har jag inte hunnit med. Det som dragit ut på tiden är att jag vill scanna om flera av illustrationerna till rollspelsäventyret, men det är egentligen bara små estetiska detaljer som behöver rättas till. Jag kommer därför göra så att jag lägger upp äventyret som det är i nästa vecka och sedan, vid ett senare tillfälle, byta ut det mot det med bättre inscannade bilder.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.