Kombinerad boksignering och brädspelsturnering

Efter att ha signerat på SF-Bokhandeln i Göteborg och Stockholm har jag funderat på vad nästa steg borde bli (utöver att försöka ta sig till Malmö, förstås). En mörk kväll då jag suttit framför datorn och slitit med olika idéer började jag få svårt att koncentrera mig och tänkte på att jag hellre hade spelat brädspel. Då fick jag en idé på ett roligt sätt att arrangera en ny signering…

Den 12:e juli kommer jag besöka Café Taktik för att hålla i en kombinerad brädspelsturnering / boksignering. Spelet i fråga kommer att bli Small World och det kommer att gå till så att vi börjar med ett eller två bord (beroende på hur många spelare det blir). Efter att de partierna är avslutade så kommer de spelare med mest poäng samlas runt ett sista parti Smallworld Underground. Utöver att ha vanliga exemplar av Havet Under Oss till försäljning så kommer det till vinnaren av turneringen även vara undanlagt ett exemplar signerat med guldpenna.

Som sagt är det på Café Takik på Wadmansgatan 16 i Göteborg, mellan 12.00 – 15.00. Länk till facebook-eventet hittar du här.

havet under smallworld

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka