Mix March Madness 2012 Webcomic Tournament

På grund av de omständigheter, som jag pratat tidigare om, som kommer få mig att sänka uppdateringstakten så har jag inte heller hunnit hålla ett öga på vad som händer i webcomic-världen just nu. Hade jag gjort det hade jag kommit med denna blogpost tidigare.

För tillfället pågår det i stormakten på andra sidan havet en turnering där man försöker hitta the greatest webcomic of all time. Eller kanske inte. Informationen är lite svårnavigerad och det kan vara så att de försöker rösta fram the worst webcomic of all time, men jag tror att det är the greatest de letar efter.

Turneringen är i full gång och inkluderar flera av mina favoritserier såsom Order of the Stick, Goblins, Dr McNinja, Girl Genius och Scandinavia and the World. Gillar man några av serierna skall man självklart gå och rösta här. Vill man komma till huvudsidan skall man kolla här.

Poängen med turneringen, förutom att hitta the worst and/or greatest webcomic, är egentligen att introducera folk till webcomics och hjälpa en hitta nya webcomics att läsa. Därför har de valt att inte ha med nsfw-serier (förklaring till min mamma som läser här ibland: nsfw betyder Not Safe For Work och menar oftast snuskigt material) och har serien Oglaf som exempel. (Skicka menande blickar till en av mina korrekturläsare. Du vet vem du är.)

(Mamma, tryck förresten inte på länken till Oglaf.)

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.