MRO, CoC och corona

Vad är det de brukar säga? Må du leva i intressanta tider?

Den här veckan kommer Agenterna från MRO ut och går snart att köpa via välbeställda bokhandlar. Däremot blir det inga signeringar eller releaseevent för att fira och marknadsföra detta, vilket alltid är tråkigt.

Jag är dock inte så orolig. Man kan göra de där sakerna när allt lugnat ner sig, vilket dock kommer leda till en ketchup-effekt när alla författare tänker samma sak.

Men jag har fördelen att jag kommer kunna hålla nya event när de resterande böckerna kommer. Istället för att göra en tjock bok delade jag upp den till fem tunnare och mer läsvänliga kortromaner, så jag får slå på stora trumma när del tre kommer istället. Allt arbete är ju klart, så tredje delen är ingen uppföljare som bara blir gjord beroende på om de två första delarna säljer bra.

Men Agenterna från MRO är inte det enda som som känt av coronas påverkningar, även Call of Cthulhu har blivit påverkat. Planen var att släppa grundböckerna till Gothcon, men det konventet blev såsom mycket annat inställt. 

Man hade kunnat släppa böckerna ändå, men eftersom så mycket av försäljningen bygger på konventssäsongen skulle det riskera att sänka Eloso. Därför är det bättre att vänta med de fysiska produkterna till typ sommaren. Istället gör vi ett digitalt släpp till påsken, viket man kan läsa mer om här.

 

 

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.