Mutanter och noveller

Idag, söndag 22a maj, har varit en händelserik dag.

Jag har fått årets första novell publicerad, denna gång i tidskriften Brev från Cosmos. Den ges ut av Club Cosmos, utkommer två gånger per år, och jag blev tillfrågad att figurera i första numret.

Min novell heter Svarta Band och utspelar sig efter att människorna besegrat robotarna i det stora robotupproret. Alla typer av ai och digital utrustning har blivit illegala och människan håller sakta men säkert på att vänja sig vid en värld utan internet och industrirobotar. Det finns dock en person som ännu inte är redo att släppa den gamla världens bekvämligheter.

cosmos

Brev från Cosmos går att ladda ner här.

Utöver att min novell har kommit har ännu ett avsnitt av Geekpodden släppts, även denna gång med mig som gäst. Veckans tema var mutanter och vi pratade oss varma om Charles Darwin, X-men och förvånansvärt mycket insekter.

Geekpodden Mutant

Avsnittet går att få tag på här.

Utöver dessa två händelser har ett till event inträffat i mitt liv. Något jag har kämpat förgäves med sedan 2002. Ett blodigt paradigmskifte, indränkt i svett och tårar.

Jag har redan pratat tillräckligt, så jag kommer inte ta upp det nu. Jag skriver om det i nästa vecka, då jag samtidigt kommer gå igenom lite achievements.

(Om spänningen är ohållbar skulle du kunna gå till min Instagram för att se vilken episk strid jag nyligen utkämpade)

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.