Romaner

Agenterna från MRO

I spionorganet MRO – Monarken och Rikets Ord – finns det två typer av människor: inkompetenta nollor som ingen annan ville ha, och livsfarliga psykopater som ingen annan vågade ha. Gåva, en torpflicka som på pappret blivit tvångsrekryterad på grund av sina språkkunskaper, får som första utmaning att försöka lära sig se skillnad på vilka människor som är vilka.

Eller ja … människor kanske är fel ord.

Men den stora frågan är inte om Gåva skall lyckas överleva sin nya karriär, utan om MRO kommer att överleva över huvud taget. Riket har nämligen dragits in i ett nytt krig, och det framgår snabbt att man är den svagaste spelaren på brädet med sämst kort på hand.


’Agenterna från MRO’ är en serie på fem kortromaner. De två första delarna kom ut i mitten av 2020 i samarbete med Undrentide Förlag.

Framsidorna är gjorda av Hans Mothander.

Böckerna går att köpa via Adlibris och Sf-Bokhandeln.

Havet under oss

Man brukar säga att 95% av världens hav fortfarande är outforskade. Men de olösta mysterierna och fascinerande berättelserna finns inte i de klassiska haven. Det finns i det dolda havet som gömmer sig under våra fötter – de underjordiska landmassor som inte är formade av mänskliga händer, men inte heller av naturens krafter.

I de krig som pågår i de saltfrätta valven används fortfarande muskötgevär och skepp drivna av segel, men krutröken och dödsskriken har ingenstans att ta vägen.

Det är ingen plats en vanlig människa från vår tid vill förirra sig till för att han svängde vänster när han borde svängt höger.


Havet under oss är min debutroman och gavs ut på Undrentide Förlag 2015.

Framsidan är gjord av Fanny Niklasson Wihlborg.

Boken går att köpa via Adlibris och Sf-Bokhandeln.

 

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka