Svenskarnas hemliga lajv

Som jag nämnt tidigare var jag med familj på ett lajv som hette Lilla Lugnet. Något jag inte nämnde var att arrangörerna blivit kontaktade av tv 3 och gett tillåtelse att lajvet skulle visas upp i det kommande tv-programmet Svenskarnas Hemliga Liv.

Jag  har förstått att programmet har börjat sändas och att det snart är dags för avsnittet som handlar om lajvare. Med ganska stor säkerhet kommer det bli kommande tisdag, den 29:e november, men jag har också hört 13:e december nämnas så jag kan ha fel.

Själv är jag inte med i avsnittet. Jag och min familj behövde vända hemåt tidigare och åkte innan filmteamet kom. Men om man hade önskat att jag var det kan man föreställa sig hur det går runt en lockig man med en hög röd hatt i bakgrunden, för det var det mesta jag gjorde i lajvet (ibland var jag i förgrunden också).

Om någon tittar på programmet är jag nyfiken att höra vad ni tyckte om det och ni får gärna kommentera om det.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Svenskarnas hemliga lajv

  1. Jonas says:

    Hm… antagligen var lajvet helt annorlunda än vad jag kom ihåg, eller så sänds avsnittet den 13:e december istället. Vi får avvakta tills dess.

Comments are closed.