Tider för signeringen

Så, nu har jag svar på när jag skall vara på SF-Bokhandeln och signera Havet Under Oss nästa vecka: tisdag 19:e augusti, 17.30 – 18.30.

Men i denna blogpost vill jag inte bara svara på tidsfrågan. Jag vill även svara på vad man får om man kombinerar dessa tre aspekter:

  • En amatörteaterbakgrund
  • En bibliotekarieutbildning
  • En förstående småbarnsfar

Svar: Extra Mysig Högläsning.

Jag kommer inleda mitt pass på bokhandeln genom att hålla faderlig högläsningen av min novell ’Hästar från förr’. Det är en steampunberättelse med starka astridlindgrenianska drag, och även om du redan köpt eller läst Havet Under Oss så rekommenderar jag dig starkt att komma enbart för sagostundens skull. 😉

tider

(Och är du en av de få personer i Sverige som tycker om att titta på folk som inte råkar se ut som mig så kommer du även få möjlighet att träffa författarna Patrick Centerwall, Anders Fager och Sara Bergmark Elfgren under tisdagen)

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka