Tillbaka från Skåne

För ungefär en vecka sedan kom jag tillbaka från min vistelse på Artur Lundkvist-gården. Jag hade hoppats bli helt färdig med utkastet av min senaste bok, men det är fortfarande lite kvar att göra är jag rädd.

Men jag har fortfarande hunnit lång.

Som boken är planerad är den indelad i fem akter. Innan jag åkte iväg hade jag skrivit färdigt akt 1 & 2 och börjat lite smått på akt 3. Under min arbetssemester i Skåne skrev jag färdigt hela akt 3 och det mesta av akt 4. Om någon vecka eller två hoppas jag bli klar med den nuvarande akten och går då på att skriva bokens sista och avslutande del.

dokumentet

Men hur lång är boken, än så länge? Låt se…

*konverterar boken från Scrivener och sammanställer den i ett mera lättöverskådligt word-dokument*

357 sidor, uppdelade i 40 kapitel. Min förra bok, Havet Under Oss, var på 215 sidor uppdelade i 31 kapitel. Jag tycker inte att en bok blir bättre bara för att den blir längre, men det är lite spännande med ett mera mastigt verk. Vi får se hur mycket jag lyckas skära bort när det är dags för redigering. 🙂

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka