Trevliga Scenarion med i serietävling

Norrköpings Tidningar anordnar just nu en serietävling där läsarna får rösta på sitt favoritalster. Jag kan med glädje meddela att jag lyckats ta mig till final och att alla mina läsare är varmt välkomna att rösta på mig.

Länk till tävlingen

Jag är förstås en gentleman, så finner ni något bidrag som faller er mer i smaken än mitt eget skall ni självklart rösta på mig ändå (för gentlemän förtjänar att vinna) på det istället. Men jag håller det inte hemligt att varje Trevliga Scenarion-fan som tar sig tiden att rösta bringar mig stor glädje och betyder mycket för mig.

Tävlingen avslutas söndag 4:e november, så se till att rösta innan det.

Tack för ert stöd, fortsätt att läsa och kommentera gärna. 🙂

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka