Trevliga Scenarion på Samspel 2012

Den 5:e till 7:e oktober kommer jag vara på det nystartade konventet Samspel i Göteborg för att arrangera rollspel. Istället för att göra som på Gothcon och ta med mig ett nyskrivet scenario tänkte jag istället prova att ge folk chansen att spela mina gamla alster. När man kommer till sitt pass kommer man få möjligheten att välja vilket av mina gamla äventyr man vill spela, så är det något du har missat är detta den perfekta chansen för att åtgärda detta.

Samspel är mindre än Gothcon och siktar på en mer mysig och familjär ton, men jag kommer ändå släpa med mig några av mina trogna spelledare för att täcka upp efterfrågan. Jag kan dock inte garantera att alla spelledare varit med och spellett allt jag skrivit, så är det något särskilt äventyr man suktar efter så är det först till kvarn som gäller.

Även om det inte är rollspel man är ute efter så är det ändå värt ett besök till konventet. Det kommer ordnas en drös med brädspel och i min senaste kontakt med arrangörerna fick jag höra att det även kommer arrangeras varulvsspel, vilket jag alltid velat testa.

Ni av mina läsare som kommer är i vilket fall oerhört välkomna och får gärna leta upp mig för att säga hej.


Kommentarer

Ett svar till ”Trevliga Scenarion på Samspel 2012”

  1. Skorpan och Blåbärspangkakan ger sig ut på nya äventyr.De finns nog inte så mycket saker som dessa två tjejer inte gett sig på att pröva ännu :)Det är spinning, tyngdlyft, workout, stavgång och allt vet inte vad det heter.Nu ser det helt plötsligt tantigt ut att gå med stavar så nu har det inköpts hantlar som får följa med på 2 snabba rundor i långa varvet vid Ormbacka =)Hantlar och två hundar närmare bestämt.Visst tog det emot lite grann i kväll när det faller ett sån där tunt, tungt strilande regn men efter att ha informerat om att regn eller inte regn så måste hundarna ut. Antingen med er eller med mig så föll det sig naturligt för tjejerna att ställa upp.De är så gudagoá!!!När de nu ändå måste ut i regnet med hundarna så fick hantlarna följa med i dag också.Jag tror att de tänkt putsa på bikinikroppen för tiden går fort och snart är de framme vid Greklands stränder och sol, sol, sol!!!!Själv ska jag krypa upp i soffan och roa mig med lite qualitytime med Skalman =)Det är ju fotboll på TV i kväll också :)Laget som vinner är AIK om ni frågar mig och Hammarby om ni frågar Skalman :)Nu återstår att se vem som har rätt.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka