Trevligt bemött av Speljätten

Det har hittills aldrig sagts rakt ut i serien, men det system som Simon, Elin och de andra karaktärerna spelar är Dungeons & Dragons 4:th edition. Trots att jag inte är en Dungeons & Dragons-spelare i själen (mitt hjärta kommer alltid tillhöra systemet GURPS) så är jag i en period där jag spelar mycket DnD4 och har därför ett stort behov av att köpa stridskartor och miniatyrfigurer.

Oftast när jag handlat har jag vänt mig till webbshoppen Speljätten.se eftersom man från dem kan beställa miniatyrer styckvis (istället för att köpa dem i randomiserade pack som bara ger en goblins och pumor varje gång). Servicen har alltid varit god, men vid min senaste beställningen gjorde de det lilla extra.

Efter att ha beställt några figurer fick jag veta att de var slut på lager. Här hade historien kunnat sluta, men som tröst erbjöd de mig att välja nya figurer till det dubbla värdet. Här hade historien ännu en chans att ta slut, men när min leverans sedan kom så upptäckte jag att de lagt i fler figurer utöver de extra jag redan hade fått ta. Allt detta hanns dessutom med på kort tid eftersom jag bett om snabb leverans för att miniatyrerna skulle hinna till en spelsession jag skulle hålla någon dag därpå.

Så om någon har planer att handla rollspelsprylar online rekommenderar jag gärna Speljätten.se. Jag föreställer mig att det är mycket trevliga och behagliga människor som gömmer sig bakom den hemsidan.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka