Webcomic 114

När jag skrev manus till denna stripp hade jag från början tänkt mig Stanley Kubrick istället för August Strindberg. För mig både låter och ser Kubrick roligare ut än Strindberg (typ 42%, om vi mäter i kilohumor), men jag har skrivit serie-Jonas som en boksnobb snarare än en filmsnobb. Jag antog också att fler personer skulle veta vem Strindberg var, i jämförelse med Kubrick.

This entry was posted in Arkiv, Comics and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Webcomic 114

 1. Josef Balin says:

  Förstår inte vad som är roligt med kvinnor som använder sex som en förhandlingsmetod. För alla vet ju att kjoltygen eventligen inte har någon sexdrift, och kan använda den fritt för att vinna fördelar. Eller?

 2. Lady Medusa says:

  Va? Jag trodde att hon hade hängt upp affischen ovanför sängen och sagt att det var August Strindberg, så att han inte skulle bli svartsjuk. Inte att de hade haft sex, nu är jag förvirrad.

  • Gillsing says:

   Det var även min tolkning, med en alternativ tolkning att de har varsin affisch uppe i taket. Serie-Jonas borde väl veta hur August Strindberg ser ut? Eller har han aldrig glasögonen på sig när han ligger i sängen och tittar upp i taket?

 3. Larsson says:

  Jag gillar idén att de tillslut kommer ha varsin affisch hängandes över sängen. Jag får återkomma till det.

  Och Josef Balin… jag satt och kollade på användarnamnet en lång stund, tänkandes att det väl inte fanns någon dvärg i Bilbo som hette Josef i förnamn, innan jag fattade. Jättefyndigt. 🙂

Comments are closed.