Webcomic 138

Förra helgen var det Sveriges första Steampunk-konvent i Alingsås. Min fru var där och arrangerade steampunk-pyssel för barn och kom på andra plats i Sverigemästerskapen i te-duell. (Det var ett mycket rafflande avslut där domare behövdes kallas in, och det ledde nästan till en sportskandal utan sin like).

Själv fick jag tid till att träffa min förläggare från Undrentide som var på plats. Vi arbetade med releasefest, bokens framsida (som kommer göras av en person som kan vara bekant för vissa av Trevliga Scenarions läsare), och lite annat smått och gott.

Vill man se SVTs reportage om konventet så kan man titta här. Vill man höra arrangörerna prata i P4 Morgon så kan man lyssna här. Vill man läsa en intervju med arrangörerna, skriven av ingen mindre än mig, i speltidningen Fenix kan man få reda på mer här.

En sista rolig detalj är att min förläggare skrev ett eget blogginlägg om konventet. I det har hon lagt till ett eget youtube-klipp från den steampunk-parad som tågade genom staden. På den stillbild, som alla youtube-klipp har innan man startar dem, är det som av en slump ingen mindre än min fru och son (förebilder till Cote och Jocke) som allra tydligast syns i fokus. Så har du alltid undrat hur min familj ser ut i verkligheten så kan du kolla där. 😉


Kommentarer

Ett svar till ”Webcomic 138”

  1. […] kan dö om man äter kugghjul”: Jonas med Webbserien Trevliga Scenarion rapporterar från […]

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka