Lottar ut novellsamlingar

Som jag har nämnt tidigare så har jag, utöver min webcomic, litterära ambitioner och har lyckats sno åt mig en plats i en novellsamling vid namn Vildsint. Nu har samlingarna äntligen kommit och jag vill lotta ut några exemplar bland mina läsare.

Efter att ha vägt olika idéer så har jag bestämt mig för att anordna en liten tävling. För att vara med är allt man behöver göra att bidra med en idé till en rolig seriestripp till Trevliga Scenarion. Det kan vara ett fullt utvecklat manus med punchline och allt, eller bara ett roligt koncept (”Cote kommer hem och hittar en höna i sitt sovrum”).

Idéerna skickas till jonas[a]trevligascenarion.se. Av dem väljer jag ut tre sansade vinnare som jag skickar varsitt signerat ex av novellsamlingen, men även förverkligar deras förslag in i webcomicen.

Deadline blir söndag om två veckor, 21:a juli. 🙂

(Min fyraåriga son hälsar att han helst ser skämt och idéer om Star Wars eller ägg.)

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.