Vildsint Gryning

De flesta som följer mig och mina förehavanden här på Trevliga Scenarion känner mig i första hand som serietecknare och äventyrskonstruktör. Jag har dock även författarambitioner (och har en färdigskriven roman jag kämpar med att få utgiven inom en snar framtid) och var för något år sedan med i en novellsamling vid namn Vildsint – Skymningslandet.

Vildsint är ett författarprojekt som samlat författare i början av sin karriär under ett och samma paraply. Vildsint – Skymningslandet har nu fått en uppföljare vid namn Vildsint – Gryning och har även denna gång med en viss charmant person med glasögon som ni alla känner.

Eftersom Vildsint har en stor samling av olika författarstilar och smaker, vilket gör att den är perfekt att ha i handväskan eller på toagolvet när man vill överraskas, känna sig litterär för en stund och har tröttnat på att lösa samla gamla tråkiga sudoko-pussel som man har liggandes framme. Utöver det ingår det kända gästförfattare som Åsa Jinder, Henry Bronett och Lars Rambe, vilket gör det till en oerhört rolig present att ge bort.

Förra året lottade jag ut några exemplar till mina läsare här på bloggen (med signatur och valfri enkel illustration på insidan av pärmen) och skulle tycka det var kul att göra det igen. Samlingen går ganska snart i tryck, men jag har inte riktigt bestämt mig hur utlottningen skall gå till och vänder mig därför till er, mina läsare.

Vad skulle ni tycka var ett roligt sätt att lotta ut dem? En tävling? En kreativ uppgift? Jag är öppen för förslag, så lämna gärna en kommentar med era idéer (eller skicka till info[a]trevligascenarion.se om du vill att det skall bli en överraskning).

Och som vanligt, stort tack för att ni läser och kommenterar. 🙂

/Jonas Larsson

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vildsint Gryning

  1. Thrawn says:

    En idé kan vara att man skickar in förslag på skämt som du kan ha med i serien tycker jag.

Comments are closed.