Ångdriven radio

Ni kommer ihåg min fru, hon som arrangerar steampunkbaler och känns igen av journalister på stan? Jag har helt glömt bort att berätta att hon var med i radio och pratat steampunk för några veckor sedan, i P4:as Karlavagnen närmare bestämt.

Karlavagnen är ett diskussionsprogram där folk ringer in och pratar kring ett visst tema. De har dock som praxis at ta kontakt med spännande individer i förväg som P4 själva ringer upp för att få igång diskussionen ordentligt. Denna gång hade de tagit kontakt med min fru och det är hon som inleder programmet för att prata just om steampunk.

Programmets tema denna gång var nördintressen, så det är en intressant lyssning även om det just inte handlade om steampunk hela vägen (en brist hos många program, är jag rädd). Du hittar programmet här.

Detta var ju ett tag sedan, så vad var det som fick mig att ta mig i kragen och berätta om det i bloggen? Jo, inte nog med att min fru fått prata steampunk i Sveriges Radio, i senaste Happy Jacks RPG Podcast nämndes rent av hennes steampunkbal. (Avsnitt 17, säsong 9, för den som vill lyssna).

Jag fick så dåligt samvete för att jag negligerat att nämna det tidigare radioframträdandet och tänkte att det är bäst att jag slänger ihop ett blogginlägg innan det är för sent. Skulle de prata steampunk i Hög av Serier eller Skeptikerpodden skulle jag dö av skam.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.