Att för en kort stund känna sig världskänd

Idag var jag med fru och barn och besökte Café Taktik, Göteborgs nya brädspelscafé. Skulle jag ge en koncis recension av mitt besök så skulle jag säga att det var trevligt, barnvänligt och hade en väldigt god men snäv vegetarisk meny. (De hade inget vispgrädde till den varma chokladen men turligt nog mycket manligt te.)

Det jag dock vill dela med mig av är en sällsam upplevelse vi hade. Vid bordet bredvid hade vi två journalister, varav den ena hade tittat på oss en lång stund. Efter ett tag kom hon fram och sa att hon kände igen oss pågrund av en intervju hon gjort med oss. Vi sa att det stämde och började prata om händelsen, men hon tycktes inte riktigt förstå vad vi syftade till. Då hoppade den andra journalisten in i samtalet och erkände att den intervjun vi pratade om var en som hon hade haft med oss vid ett annat tillfälle.

De två journalisterna som samtalat med varandra hade intervjuat oss var för sig vid två olika tillfällen utan att veta om det.

Nu var det väl mest min fru de hade talat med (första gången i egenskap av småbarnsförälder på lajvet Lilla Lugnet och andra gången i egenskap som arrangör för steampunkbalen), men för en kort stund var det skönt att få smaka livet som rika och berömda personer lever. Nästa gång det händer skall jag försöka säga något klipskt och inte bara se förvirrad ut som vanligt. 🙂

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka