Årets bästa Gothcon-scenarier

Som jag nämnde för flera månader sedan så delas det ut hederspriser till rollspelsarrangemang på Gothcon varje år. Förra året var jag en av vinnarna, men resultatet från detta år har dröjt.

Vilka som blev de lyckliga vinnarna kungjordes för några dagar sedan (vilket du hittar här), och mitt äventyr ’Alla vill spela Stalin’ fick inte en lika god placering som mitt förra arrangemang. Gothcons Vänner för detaljerad feedback från konventsbesökare och jag kan se att det mitt äventyr föll på var att folk ansåg det för kort. Men om jag har läst poängutdelningen korrekt så ser jag att jag kom på en tredjeplats, så det var inte allt för illa.

Till nästa Gothcon kommer jag nog göra ett mer actionladdat äventyr. Mina äventyr har hittills varit mer sociala i sitt slag och jag känner att det är dags att testa något nytt.

Håll förresten ett noggrant öga på den här bloggen. I nästa vecka (eller allra senast veckan efter det) kommer det nämligen komma mycket viktiga nyheter.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka