Webcomic 131

Senaste gången vi såg Fahd.

Senaste gången vi såg Fahd spela med Jonas.


Kommentarer

2 svar till ”Webcomic 131”

 1. Den enda grupp jag spelar med för tillfället har också gått från pizza till sushi och thaimat. Förutom jag, som redan hade tröttnat på pizza och slutade med all hämtmat för att spara pengar. Idag ska det bli stuvad potatis med lök.

  I ruta tre säger pizzabudet ”spela rollspel med mig”. Jag trodde först att det kanske blivit lite fel, men sedan drog jag mig till minnes att det nog var precis så det gick till. Och se där, ett enkelt klick på ”Fahd”-taggen skickade iväg mig längs minnesgränden.

  Stackars Fahd. Han får skaffa jobb på ett sushiställe. Men det går nog inte. Man måste nog se ut att komma från Fjärran östern för att få jobba med sushi. Fhad ser ju ut att kunna härstamma från Medelhavsområdet, vilket enligt lagen placerar honom i pizzabranschen, sannolikt i brist på autentiska italienare. Ja, det är i alla fall en liten teori jag har. Vad vet jag om verkligheten?

  Och tack för boken! Jag fick den några dagar efter att jag lånade två tjocka Malazan-böcker, så jag har inte hunnit börja läsa den än, men en dag…

  1. Kul att boken kom fram. 🙂

   Ja, det var ett tag sen vi såg Fahd. Jag lägger till en liten länk till comicen för att hjälpa folk med minnet.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka