Förberedelser inför Gothcon

Håller på med det sista pillet inför gothcon. Har skrivit ut äventyr, varit i kontakt med spelledare och ordnat med barnvakt. Har även varit duktig och förberett helgens redan nu så jag inte behöver kombinera den arbetsbördan med påskfirande och konventsbesökande.

Jag kommer spelleda mitt arrangemang idag och imorgon, pass 2 och 4. Resten av tiden tror jag att jag mest går runt i affärer och tittar, skall nämligen få barnvaktstiden att räcka till en och annan romantisk middag också.

Äventyret, Fem Bortslängda Själar, kommer jag efter gothcon lägga upp här på hemsidan för de som vill ladda ner och läsa. Jag återkommer dock om när det blir (har lite sista stavningskorrektur att fixa) när jag kommer med min rapport om hur jag upplevde gothcon nästa vecka.

This entry was posted in Nyheter and tagged . Bookmark the permalink.