Havet Under Oss ute i handeln!

Så, efter en hektisk helg med signeringar och debattpaneler finns Havet Under Oss ute i handeln.

boken under ossBoken finns att köpa på:

Undrentides bokshop

Science Fiction-bokhandeln

Adlibris

Smugglar-Lasses dubbelbod i hamnen

Bokus

Hur gick själva signeringen då? Med tanke på att jag är en ödmjukt debuterande författare i en smal fantasy-genre så gick det över förväntan bra.

Mycket har jag att tacka mitt privata sociala nätverk – både barndomsvänner jag inte sett på flera år och folk som jag knutit kontakt bara dagen innan kom för att dela den stora dagen med mig. En stor del böcker såldes även tack vare högläsningsstunden jag höll i – man lär sig ett och annat som misslyckad skådespelare och bibliotekarie.

Stort tack till alla som kom. 😀

90% av bokens köpare bestod av steampunkare och bäbisar, som vanligt. (Fotograf: Joakim Calvert)

90% av bokens köpare bestod av steampunkare och bäbisar, som vanligt. (Fotograf: Joakim Calvert)

 

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.