Högläsning på Gothcon

steampunk_thinkerUtöver att vara på Gothcon och arrangera rollspel kommer jag även ha högläsning i Steampunkrummet 16.00 på lördag. Det är en steampunk-novell vid namn ’Hästar från förr’, och utan att spoila för mycket kan jag avslöja att den handlar om hästar.

Till högläsningen kommer jag självklart ha med mig lite signerade exemplar av ’Havet under oss’ till försäljning. Vill man inte köpa av mig (eller missar mig på grund av att jag smyger så mycket) kan man istället gå direkt till Undrentides monter och köpa boken där.

I Undrentides monter kommer man även på lördagen, 13.00 – 15.00, hitta min författarkollega Patrick Centerwall som signerar sin novellsamling Skymningssång. Om jag skulle behöva välja två noveller, varav en skulle vara obehagligt hemsk och den andra charmigt humoristisk, att rekommendera skulle jag säga till folk att läsa ’Kretsloppets vedermöder’ (som handlar om fasorna med legaliserad reinkarnation) samt ’Inbjudningskortet’ (som förmedlar hur det kan vara att jobba i ett kontorslandskap där ens chefer är lovecraftianska monster).

På tal om lovecraftianska monster så skall jag försöka gå på föreställningen En Shoggoth på Taket. Utöver att ha en vän (som stod inspiration för den här strippen) med så har jag förstått det som att det är nördallmänbildning att försöka se den… trots att man riskerar sin sanity.

iä iä cthulhu fhtagn

iä iä cthulhu fhtagn

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.