Hedersutnämnade till Fem Bortslängda Själar

Äventyret Fem Bortslängda Själar, som jag arrangerade på Gothcon tillsammans med min vän Simon Erlandsson, har vunnit hedersomnämnande.

Föreningen Gothcons Vänner, vilket är en stödorganisation till Gothcons konventsarrangörer, ordnade enkäter under konventet där deltagarna fick betygsätta de olika rollspelsäventyren de provade på.  Fem Bortslängda Själar vann i kategorin ’Spelledarnas Favorit’.

Att jag vann just spelledarkategorin gör mig extra glad. Utöver att försöka skriva roliga och originella äventyr är min stora ambition att försöka göra mina alster så pedagogiska och lättlästa som möjligt. Spelledarnas hedersomnämnande är därför ett välkommet betyg.

I kategorin ’Spelarnas Favorit’ vann Oups Rymden av Gunnar Söderberg, som jag har pratat mig varm om tidigare. Hans alster hittar man på rollspelsbaren.se.

Fem Bortslängda Själar finns att ladda ner här och Gothcons Vänners egna pressutlåtande finns här.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.