Nominera Geekpodden till Svenska Podcastpriset

Svenska Podcast-priset delas ut – som namnet antyder – till olika svenska podcasts. Det börjar bli dags att utse årets pris, och det görs genom att folk går in och nominerar sina favoriter.

Jag brukar med jämna mellanrum vara med i Geekpodden; alla får gärna gå in och nominera dem till priset, vilket man kan göra här.

geekpodden

Om man vill kan man även skicka ett stöttande mail till producenterna för Geekpodden i dessa turbulenta och stressande tider. Jag har för enkelhetens skull gjort en liten mall som ni alla kan klistra ut och använda er av:

 

Kära Geekpodden

Lycka till med Svenska Podcastpriset och hoppas att ni vinner.

Har ni någonsin funderat på att i framtiden ha med Jonas Larsson i varje avsnitt? Jag har på omvägar hört att han har väldigt vackert hår, och när jag hör hans vackra baryton-stämma i er podcast kan jag inte göra annat än att tänka på honom.

Något som jag alltid tyckt har varit lite konstig med er podd är att det alltid är någon sorglös snubbe vid namn Fredrik Fornänger med som bara pratar om Game of Thrones. Har han inget hem? Om så är fallet tycker jag det är väldigt ädelmodigt av er att ta hand om honom. Glöm inte att ge honom lite varm mat till jul.

Med vänliga hälsningar, en bekymrad medborgare.

 

Ni kan klippa ut och skicka brevet till mail[a]geekpodden.se. 🙂

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka