Steamcons novelltävling

Nu är Steamcon över och jag har dragit mig tillbaka till mitt fort för att diska ur tekoppar och putsa monoklar. Det var som vanligt alltid kul att gå på konvent, och det bästa var att bli vän med nya läsare och träffa andra författare.

 

Paneldiskussion tillsammans med Emil Jonasson, AR Yngve, Oskar Hejjl och Gunnar Söderberg.
Paneldiskussion tillsammans med Emil Jonasson, AR Yngve, Oskar Hejjl och Gunnar Söderberg.

 

Igår avslöjades det vilka som vann Steamcons novelltävling, och prispallen såg ut så här:

 

Första platsMarcus Olausson

Andra platsAnna Blixt

Tredje platsOskar Källner

 

Det är med skräckblandad förtjusning och oro jag ser två från mitt rogues gallery dyka upp igen; jag ser dem inte längre bara i mina mardrömmar utan även konstant i vaket tillstånd. 😉

I vilket fall, ett stort grattis till vinnarna. Ser fram emot att se era poäng öka i Tafe & Hocker’s Swedish Steampunk Index.

Tävlingen var ett samarbete mellan Steamcon och Club Cosmos, och för den som gillar tävlingar kan jag meddela att rymdklubben redan har en ny på gång. Denna gång är det vanlig science fiction som gäller och deadline är 1a december 2016. Mer information hittar du här.

För den som vill läsa mer av Marcus Olausson kan man ta sig en titt i antologin 'Steampunksagor' där han bidrar med två noveller.
För den som vill läsa mer av Marcus Olausson kan man ta sig en titt i antologin ’Steampunksagor’ där han bidrar med två noveller.
Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka