Nya hemsidan igång

Så, det är med mycket glädje jag presenterar den nya websidelayouten för Trevliga Scenarion. En mer funktionell design skulle ha kommit mycket tidigare, men jag lärde mig den hårda vägen att jag helt enkelt inte hade kunskaperna som behövdes. Till hjälp har jag att tacka Mikael Biström på http://www.studiotriangular.se/ som jag gärna rekommenderar till andra otekniska personer som mig.

Trots att sidan är ny och fräsch finns det saker kvar att ordna som kommer komma allt eftersom. Mina korrekturläsare kommer svära på mig när de ser att några äldre varianter av stripparna med stavfel smugit sig in, karaktärsgalleriet är inte helt uppdaterat, datumen stämmer inte och några andra småsaker. Jag hoppas ni har överseende med detta.

Tack till alla som stod ut med den gamla sidan så här långt och välkomna till allihopa att utforska den nya.

/Jonas

This entry was posted in Nyheter and tagged . Bookmark the permalink.