Vinnaren av Mix March Madness

Tidigare i veckan avgjordes den stora rösttävlingen Mix March Madness. Mitt förstahandsval, Order of the Stick, tog sig bara till semifinalerna. Till slutfinalen tog sig istället Goblins (en annan av mina favoriter) och en serie vid namn Gunnerkrigg Court.

Det var ett jämnt lopp och det slutade med att Gunnerkrigg vann. Jag hade inte hört talas om vinnarserien tidigare, så jag bestämde mig för att ge den en chans.

Jag är inte helt såld än, men den är tillräckligt bra att jag skall försöka ge den lite tid att charma mig. Jag föreställer mig dock att många i min bekantskapskrets skulle gilla den. Det som den har presenterat för mig hittills är en liten flicka som går i en underlig skola och så här långt har hon hjälpt en skugga att hitta hem, byggt en robot, fått hjälp av en minotaur med sina läxor och träffat en drake.

Min fru skulle säkert gilla den, men hon läser sällan sådant jag rekommenderar. Det enda (dock hundra procent felfria sättet) sättet att få henne att läsa något är att lämna lektyr åt henne skräpandes på vårt badrumsgolv. Det var på det sättet jag förvandlade henne till världens största Alan Moore-fan som hatar Alan Moore.

När jag ändå talar om min släkt så nämnde jag i min förra blogpost om Mix March Madness att de inte hade några not safe for work-serier (som Oglaf) med. Nu skall de dock starta en turnering enbart för sådana serier och jag måste än en gång skriva till min mor som jag vet följer denna blogg:

Not Safe For Work betyder inte nödvändigtvis att det är riskfritt att läsa serierna hemifrån. Om du har några frågor om särskilda nsfw-serier, fråga absolut inte min syster. Hon är en späd och känslig blomma.

På tal om späda blommor var jag på Gothcon förra helgen och kommer inom kort skriva en rapport om mina upplevelser. Tills nästa vecka kommer mitt arrangemang, Fem Bortslängda Själar, läggas upp för nerladdning här på sidan.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.