Ny gästserie

Som ni alla vet har jag sagt att Trevliga Scenarion kommer uppdateras bara varannan vecka mellan 8:e mars och 3:e juni. Det var ett tråkigt beslut att ta, så därför glädjer det mig att kunna meddela den roliga nyheten med en ny gästserie.

Att tacka för gästserien har vi den fantastiska Fanny Niklasson Wihlborg, känd från den oerhört stiliga webcomicen Memento Vivere. Vi har inte riktigt ordnat alla detaljer än, så det är inte helt bestämt vilka dagar gästserien kommer att visas. Den första strippen kommer i alla fall visas söndag nästa vecka, den 15:e april, för att fylla i det första glappet när huvudserien inte uppdateras. Återkommer som sagt med hur det blir kommande söndagar.

Jag har tidigare gjort smygreklam för Memento Vivere här, men jag lovordar gärna Fannys verk en gång till.

Memento Vivere är ett vampyrdrama (not the sparkling kind, but the awesome kind) med inspirationer av World of Darkness och Vampire: The Masquerade. Berättelsen utspelar sig i Sverige, så en av de stora behållningarna (förutom det underbara tecknandet) är för mig alla platser man känner igen. Den bloddrypande sagan sätts i rullning i Kungälv och jag har blivit lovad av författarinnan själv att den snart kommer utspela sig i mina hemtrakter på det industritunga Hisingen (ja, hon har inte sagt just industridelen av Hisingen… vi har faktiskt en och annan fin del natur här också, men de är inte så vampyriga).

Fanny har nyligen startat en facebook-sida för Memento Vivere och jag tycker självklart att ni skall gå dit och trycka på like-knappen. När ni ändå är på facebook får ni inte glömma att dessutom gå till Trevliga Scenarions sida (där jag kommer lägga upp extramaterial de veckor huvudserien inte uppdateras).

(När vi ändå talar gästserier, återbekanta er gärna med förra årets gästserie av Tomas Bodling, en man som inte bara kan teckna utan även är stilig i hatt.)

Tack som vanligt till alla mina läsare och sist ett extra stort tack till Fanny.


Kommentarer

2 svar till ”Ny gästserie”

  1. Profilbild för Gillsing
    Gillsing

    Wow. En hel gästserie som jag missat. Med en sko full av rom. Sexigt.

    Behåll upp det goda arbetet! 😀

  2. Tack för de fina orden. Skall försöka hålla upp det goda arbetet så gott det går. 😉

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka