Anmälan öppen till Gothcon 2019

Det var några år sen sist, men jag har börjat arrangera på Gothcon igen och nu är anmälan för mitt nyaste scenario öppet.

Äventyret heter Cube of Filth, och spelarna är ungdomar som jobbar på en simhall. De har fått tillåtelse att ha en röjarfest över helgen när det är stängt, vilket skulle vara illa nog med tanke på med alla alkoholiserade kids som kommer slåss i simbassängerna. Men halvvägs genom festen händer något med belysningen och gäster börjar försvinna spårlöst. Det tar emot att ringa föräldrar eller polisen, så man får försöka lista ut vad som har hänt innan allt spårar ut totalt.

Som regelsystem kommer jag använda År Noll-systemet från Fria Ligans spel. Det är lätt att lära sig (vilket är viktigt om man skall rycka in och spelleda på kort varsel), men det är också så avskalat och brutalt så jag inte kan förstå varför det inte finns ett skräckrollspel med de reglerna.

Anmälan till äventyret hittar du här. 🙂

Som alltid behövs det spelledare, så är du intresserad kan du kontakta mig på jonas[a]trevligascenarion.se så ser jag till att du får ett äventyr i handen i god tid.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka