Äventyraranmälare

gothcon 2014Nu har webbanmälan för Gothcon varit öppen ett bra tag, men folk brukar (precis som jag) anmäla sig i panik i sista stund, så jag är inte ute i allt för dålig tid för att be om er uppmärksamhet.

Precis som förra året arrangerar jag rollspel på Gothcon. Denna gång är det ett actionäventyr vid namn Äventyrardöttrar, och detta är den beskrivande text man hittar om äventyret i Gothcons folder:

 

Visst känner jag till hjältarna här i trakten. Jag kan alla historier om dem. Vem har inte känt skräcken gripa tag om hjärtat när bågskytten Prodo sköt ner den köttätande stjärnan? Vem har inte skrattat sig fördärvad över hur illusionisten Milgrom snodde kungahusets kläder? Vem har inte gråtit av glädje när starke mannen Brynnjard räddade den sista lyckan i världen?

 Vem har inte undrat över vad som är rätt och fel när de hört om den fruktade Grisbane?

Men jag har en mycket bättre historia för dig, en som du nog inte har hört. Den om deras döttrar…”.

 adventurer daugthers

Detta arrangemang kommer följa fem äventyrare, som efter många års resor äntligen blivit lika kända och berömda som sina fäder. De får alla ett mystiskt bud som ber dem att mötas vid det värdshus en av deras föräldrar börjat driva på sin ålders höst.

Målet med detta arrangemang är att erbjuda något både för den som är ute efter fantasieggande action och för den som vill bita tänderna i spännande tolkningar av hjälterollen.

Men kom ihåg, allt föräldraskap inte är av godo.

 

Föranmälan är öppen till 1:a mars, och man anmäler sig via Gothcons hemsida.

Utöver jag själv kommer även mitt förlag Undrentide vara på plats och sälja böcker. Nu är det inte helt spikat, så jag kan inte lova något, men det är inte helt omöjligt att folk som detlar på Äventyrardöttrar kan tillskansa sig en liten charmig rabatt på inköp vid förlagets monter. 😉

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka