Chock närmar sig

Jag har det senaste året arbetat med Elosos kommande rollspel Chock: Åter från Graven. Spelet har blivit försenat flera gånger, men nu verkar det – om gudarna är med oss – att grundboxen kommer att komma ut i handeln till jul.

Under sommaren fokuserade jag på Chock: Beredskapstid (som handlar om 40-talet) och Chock: Någonstans i Sverige (en äventyrssamling av Anders Fager). Arbetet med grovtexten blev färdiga för ett bra tag sedan, men eftersom allt annat blev försenat så har de produkterna fått vänta. Jag har därför ryckt in och istället arbetat med Chock: Sju Sorters Skräck, en äventyrssamling till kickstarterbackarna med äventyr från författare som Gabrielle de Bourg, Tomas Arfert och Pelle Nilsson.

Jag har jobbat mig allt längre och längre in i Eloso, och under Bokmässan blev jag erbjuden att officiellt bli en del av familjen – och är numera en riktig representant för förlaget. Jag är fortfarande tillgänglig för övriga frilansarbeten – kanske om Bläckfisk Förlag vill ha gräsmattan klippt, till exempel – men den mesta av min tid kommer att gå åt till Eloso från och med nu.

Men som sagt är det ett tag kvar tills Chock kommer ut i handeln, men i senaste numret av Fenix släppte vi vårt första äventyr: Willboms Vilja. Vi har också släppt snabbstartsregler gratis på vår hemsida, så att du redan idag kan köra äventyret och få en känsla för spelvärlden i väntan inför jul.

Snabbstartsreglerna hittar du här.

 

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka