Gothcon 2019

Ännu ett Gothcon avklarat, vilket även innebär ett nytt avsnitt med Geekpodden. Trots att jag är deras rollspelsexpert så blir det ändå alltid så att jag är med rätt lite i konventsavsnitten eftersom jag har så mycket att göra, men jag hann se till att de fick testa Chock: Åter från Graven (som jag jobbat på). Som spelledare fick de själva Björn Flintberg – hjärna bakom Eloso Förlag som sakta men säkert tar över spelvärlden.

Något som skilde 2019 från tidigare år var att jag börjat arrangera rollspel igen. Det var ju något jag brukade göra varje år, men sedan tog paus ifrån när jag fick mitt andra barn.

I år blev det ett skräckäventyret ‘Cube of Filth’; nu håller jag på med lite extra korrektur och lägger sedan upp det här för nerladdning. Jag har inte bestämt mig gällande nästa år, men jag sugen på något mer humoristiskt. Toon kanske? Det har jag alltid velat testa.

Något jag länge velat göra är att åka till Lincon också, men det har tyvärr oturen att krocka med min sons födelsedag varje år. Han är i och för sig spelintresserad, så vi skulle kunna åka tillsammans som en födelsedagspresent … fast jag åker ju i och för sig för att jobba. Jag får fundera på det.

Kanske skall ge Nordsken en chans istället? Jag har hört mycket gott om det konventet, så jag skall bara när det är och…

Näe! Det krockar ju med födelsedagen också. Och med Lincon. Sluta förstöra med liv, Nordsken! >:-I

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.