Lokaltidningar

Utöver att ha figurerat i Fenix har jag även dykt upp i lokaltidningarna där jag bor. Nu i veckan droppade Tidningen Hisingen ner i brevlådan, med fokus på min relation till Hisings Backa (låt oss säga att jag var en förvirrad tonåring med dålig koll på geografi).

tidningen hisingen

Angående den andra tidningen, Din Lokaltidning Backa/Kärra, måste jag gå till korset lite. Där var det ett ganska bra tag sedan jag var med, redan innan signeringen. Men av någon anledning hade inte brevbäraren lämnat det numret i min postlåda, så det var inte förrän den nyare artikeln kom som jag blev fundersam och letade upp den gamla tidningen på jobbet för att se hur det stod till.

Eftersom de flesta svenskar inte är så lyckligt lottade så att de får Hisingens lokala tidningar leverarade till dörren kan jag med istället meddela att artiklarna går att läsa digitalt via dessa länkar:

Tidningen Hisingen

Din Lokaltidning Backa/Kärra (här behöver du leta dig fram till mars 2014)

 

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka