Mystisk tidskapsel

*förbereder kronoaudiell inspelning*

 

*laddar tidskapsel*

 

Hej allihopa. Denna gång skriver jag från 1700-talet, där jag för tillfället arbetar som utkastare på ett mindre kvalitabelt värdshus. Jag har förberett detta meddelande så att det förhoppningsvis skall nå er rätt år och datum, men det är svårt att veta hur det blir med tidskapslar.

Eftersom jag är malplacerad i tiden så har jag inte riktigt koll på hur det går för min gamla blogg och webcomic, men jag har skickat meddelanden till mina framtida ättlingar och gett dem instruktioner om hur de skall sköta webbsidan under min frånvaro.

Allt skall vara förberett och enkelt för mina ättlingar att sköta, så det kommer komma upp en ny serie som vanligt i helgen, men om det händer någonting knasigt så kommer jag tyvärr ha svårt att lösa det eftersom internetuppkopplingen inte var något vidare på 1700-talet.

Jag skall göra mitt bästa för att återvända till 2000-talet så fort som möjligt, kanske redan nästa vecka om vi har tur. Till dess får jag fortsätta slåss mot dinosaurier och andra saker man gjorde på 1700-talet.

MVH Jonas Larsson

This entry was posted in Nyheter and tagged , . Bookmark the permalink.