Podcasts att lyssna på i sin ensamhet

Är du en sån där person som konstant har en pdcast eller ljudbok i öronen? I så fall har jag två roliga tips till dig.

Jag var nyligen med i Geekpoddens senaste rollspelsavsnitt där vi diskuterade rollspelsklyschor. Jag är ju en person som gillar ”klassiska” klyschor (eller troper, som man också börjat säga) och ser dem som en bra springbräda för vidare inspiration, så det blev ett givande samtal på det där sättet det bara blir när skäggiga män med starka åsikter pratar i munnen på varandra. (Jag tror dock jag var den enda med skägg, svårt att säga när man spelar in via discord).

Avsnittet hittar ni här.

Mitt andra tips, där man tyvärr inte får höra min vackra röst med däremot ändå känner mig närvaro, är Syndikatets actual play av mitt rollspelsäventyr Skräcken på Wiiks Herrgård. Det är introduktionsäventyret till Chock: åter från graven, och för mig är det en sällsam upplevelse eftersom det är den första AP:n på ett av mina egna alster.

Första avsnittet hittar ni här.

Illustration av rollpersonen ’Gittan’.
Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka