När det inte räcker med en Stalin på Gothcon

Hej allihopa! Även i år kommer Trevliga Scenarion vara på Gothcon och arrangera rollspel. Denna gång är det inte katter och skräckäventyr som gäller, utan dubbelgångare till Sovjetunionens diktator. För att citera Gothcons folder:

 

Alla vill spela Stalin

Stalin är död. Länge leve Stalin.

Sovjetunionens ledare har under mystiska omständigheter dött i sin villa utanför Moskva. Befolkning har inte meddelats ännu och en hektisk debatt pågår i maktens korridorer. Hur påverkas Sovjetunionens framtid och vilket väg bör man ta?

Fem individer berörs dock på sällsamt sätt jämfört med sina medmänniskor. Stalins anställda dubbelgångare, vars uppdrag inkluderat att dra till sig lönnmördare och gå på tråkiga tillställningar som den riktiga Stalin velat slippa (som släktmiddagar), befinner sig i en prekär situation. Det minst smärtsamma scenariot är att de blir uppsagda, men antagligen kommer Kreml besluta att vissa hemligheter skall begravas djupt, så dubbelgångarnas framtid ser mörk ut.

Men allt hopp är inte ute. Låt oss bara säga att det faktum att de alla delar den store Stalins utseende ger vissa… låt oss säga, möjligheter till räddning.

Som vanligt är Trevliga Scenarions webbserieläsare extra välkomna att anmäla sig till äventyret. Sista anmälningsdag är 28:e februari, men det är först till kvarn som gäller så vänta inte för länge. Förra året hade arrangemanget ett stort antal anmälda (och vann även pris).

Glada spelledare är också något jag söker. Är du intresserad så skicka mail (jonas[a]trevligascenarion.se) så får du äventyret skickat till dig i förväg.

För de som vill beställa skisser eller köpa signerade original går det också att ordna. Är du en av dem så skicka ett mail så vi inte missar varandra på konventet. Även om man inte vill köpa konst och teckningar så är det jättekul om ni bara vill komma fram och säga hej och prata serier.

MVH Jonas L.

This entry was posted in Nyheter and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to När det inte räcker med en Stalin på Gothcon

  1. Lady Medusa says:

    Spännande, ser fram emot att spela detta! 🙂

Comments are closed.