Cube of Filth

Så där. Nu har jag fixat till och städat det äventyr jag arrangerade för Gothcon och gjort äventyret redo för nerladdning.

Förr i tiden brukade jag arrangera på konventet varje år, men tog en liten paus på några år för att jag blev småbarnsfar. Men nu när de växt till sig kände jag att det var dags att börja igen, och resultatet blev skräckäventyret Cube of Filth.

För er som inte fick chans att spela det kommer en liten beskrivning:

Alla trista sommarjobbstimmar har varit värt det. För att fira att sommaren är slut har ni fått låna simhallen – er arbetsplats – över helgen för att ha världens bästa fest.

Men efter att festen börjat kryper något upp ur bassängen – något som tar över folk och får deras kroppar att trasa sönder. Och samtidigt hoppar era vänner ner i vattnet för att undersöka det som ligger på botten och inte komma tillbaka.

Det är gjort för År Noll-regler, men är lätt att köra friform eller konvertera till ett annat system.

Det här var första gången jag arrangerat skräck på konvent (något jag kanske tänkt över en gång till om jag vetat vad framtiden skulle ha planerat för mig). Till nästa år blir det istället en ny genre – rätt nära några av mina tidigare äventyr, men ändå med ett lite mer unikt fokus.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.