Debutantportätt i Svensk Bokhandel

Fick i dagarna veta att från mina kollegor på ett av mina vanliga jobb att mitt debutantporträtt i Svensk Bokhandel har kommit. Svensk Bokhandel är en branschtidning för bibliotek och annat bokfolk, och i deras katalog om kommande böcker tar de och presenterar författare som kommer att debutera under året. I mitt debutantportätt talar jag om min snirkliga väg från serietecknare till skådespelare till författare samt om hur jag på sätt och vis är en ganska trist person (som tycker att det bästa som finns är att gå och lägga sig tidigt) men ändå kanske har ett stråk konstnärlig äventyrarlusta (bland annat genom att slå ner rånare i Ryssland).

Svensk Bokhandel är ju som sagt en branschtidning, så det kanske inte är så vanligt att man har den till hands i egenskap av privatperson. Men gott som alla bibliotek har den inne, så det är bara att gå in och fråga efter Vårens Böcker 2014 och leta upp mig.

En av mina kollegor/konkurrenter från Undrentide, Helena Andersson, har även hon med sitt debutantportätt. Hon kanske inte riktigt pratar om lika spektakulärt ödmjuka ämnen som jag, men det är nog ändå värt att ta sig en titt.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.