Slutet närmar sig

Som jag nämnt tidigare har jag valt att lägga min webbserie på hyllan och istället lägga mer tid på mina böcker. Jag nämnde då att jag skulle sikta på att vara klar till stripp nr 150, och så kommer också bli fallet. Det betyder att vi har närmat oss slutet.

Efter att ha knutit ihop säcken vid nr 150 är det dock inte helt över än. Jag har lite extramaterial jag vill visa upp, vilket jag kommer göra istället för vanliga uppdateringar några söndagar framöver. Detta kommer dock inte vara stora grejer, som färdigtecknade strippar, utan lite enklare specialting. Jag tror de kommer bli runt tre till antalet.

På tal om bonusmaterial så kommer jag ta julledigt nästa vecka, så det kommer inte bli en stripp i klassisk mening. Däremot har jag något särskilt planerat istället, så det kommer att bli en uppdatering på söndagen som vanligt.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.